Kantina të rimorkiuara: Box – BOXL-03

//Box – BOXL-03
Box – BOXL-032021-09-19T09:05:28+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

BOXL-03

Përmasa:

Shumë e Madhe ( XL )

Faqe:

Tre faqe ( 3 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E zezë

Gjatësia:

5,20 m

Gjerësia:

2,25 m

Lartësia:

3,40 m

Sipërfaqe:

11,70 ㎡

Pesha Bruto:

2 700 kg

Cilësi të Veçanta

 • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
 • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
 • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

 • Frigorifer-banak ruajtjeje me dy porta për shërbim me nxënësi 360 litrash.
 • Frigorifer-banak ngrirjeje me dy porta për shërbim me nxënësi 360 litrash.
 • Frigorifer profesional-banak INOX.
 • Tavolinë për kasë fiskale.
 • Dysheme anti rrëshqitëse alumini.
 • Ndriçim i jashtëm LED i regjistruar.
 • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
 • Miratim i tipit të konstruksioneve.
 • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content