Kantina të rimorkiuara: Box – BOXXL-07

//Box – BOXXL-07
Box – BOXXL-072021-06-24T08:16:05+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

BOXXL-07

Përmasa:

Jumbo ( XXL )

Faqe:

Dy faqe ( 2 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E zezë

Gjatësia:

6,00 m

Gjerësia:

2,40 m

Lartësia:

3,40 m

Sipërfaqe:

14,00 ㎡

Pesha Bruto:

2 700 kg

Cilësi të Veçanta

 • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
 • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
 • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

 • Frigorifer-banak ruajtjeje me dy porta për shërbim me nxënësi 360 litrash.
 • Frigorifer-banak ngrirjeje me dy porta për shërbim me nxënësi 360 litrash.
 • Frigorifer profesional-banak INOX.
 • Tavolinë për kasë fiskale.
 • Dysheme anti rrëshqitëse alumini.
 • Ndriçim i jashtëm LED i regjistruar.
 • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
 • Miratim i tipit të konstruksioneve.
 • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content