Kantina të rimorkiuara: Kafe-Bar – CBL-01

//Kafe-Bar – CBL-01
Kafe-Bar – CBL-012018-08-03T20:31:14+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

CBL-01

Përmasa:

E madhe ( L )

Faqe:

Tre faqe ( 3 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E purpurt-Ngjyrë vjollcë

Gjatësia:

4,60 m

Gjerësia:

2,40 m

Lartësia:

3,40 m

Sipërfaqe:

11,04 ㎡

Pesha Bruto:

2 600 kg

Cilësi të Veçanta

 • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
 • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
 • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

 • Tenda që hapen në mënyrë elektrike.
 • Ndriçim i dyshemesë.
 • Tabelë me ndriçim dhe germa të lëvizshme.
 • Tavolina me vida.
 • 2 frigoriferë ruajtje INOX.
 • 1 ngrirje.
 • Vend i saraçineskës së birrës.
 • Dysheme alumini.
 • Ndriçim LED me pult komandimi.
 • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
 • Miratim i tipit të konstruksioneve.
 • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content