Kantina të rimorkiuara: Kafe-Bar – CBL-05

//Kafe-Bar – CBL-05
Kafe-Bar – CBL-052018-08-03T20:30:57+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

CBL-05

Përmasa:

E madhe ( L )

Faqe:

Katër faqe ( 4 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E bardhë

Gjatësia:

4,60 m

Gjerësia:

2,40 m

Lartësia:

3,10 m

Sipërfaqe:

11,04 ㎡

Pesha Bruto:

2 600 kg

Cilësi të Veçanta

 • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
 • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
 • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

 • Ndriçim i telekomanduar me pult.
 • Sipërfaqe Full CORIAN.
 • Vend depozitimi Full INOX.
 • Sipërfaqe të jashtme Full LVT.
 • 4 anë që hapen.
 • Tavan që hapet.
 • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
 • Miratim i tipit të konstruksioneve.
 • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content