Vilë e lëvizshme – HL-02

//Vilë e lëvizshme – HL-02
Keni probleme sa i përket leximit të tekstit të faqes? Përdorni kombinimet e mëposhtme të tastierës për të arritur rezultatin e dëshiruar:
( Ctrl ) + ( + ) për të rritur përmasat e faqes | ( Ctrl ) + ( - ) për të zvogëluar përmasat e faqes | ( Ctrl ) + ( 0 ) për të risjellë përmasat e faqes në pozicionin fillestar
Vilë e lëvizshme – HL-022018-08-03T20:31:40+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

HL-02

Kilometra:

E re

Ngjyra:

Rozë

Dhoma:

Tre dhoma ( 3 )

Gjatësia:

13,60 m

Gjerësia:

3,40 m

Lartësia:

4,20 m

Sipërfaqe:

47,00 ㎡

Pesha Bruto:

22 000 kg

Cilësi të Veçanta

 • Vendosje në akse të rregullta.
 • Lëvizje në rrugën automobilistike në bazë të standardeve.
 • Shputa antidridhëse.

Përshkrimi

 • 47,00 ㎡ ne 2 dhoma gjumi me dollapë.
 • Sallë dhe kuzhinë pa pajisje elektrike përveç aspiratorit.
 • Kampione portash dhe dorezash.
 • Oxhak energjetik me regjistrues.
 • Izolim i shkëlqyer, instalime gazi, rryme dhe uji.
 • Kuzhinë ose jo sipas dëshirës suaj. Ofrohet në ngjyra të larmishme.
 • Komplant alumini, me mekanizëm, me dopjo xham me cilësi izoluese nga zhurmat, sitë dhe grila.
 • Pajisje sanitare.
 • Α/C.
 • Bojler.
 • Mundësi për instalim fotovoltaikësh.
 • Gati për dorëzim tek përdoruesi.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.