Vilë e lëvizshme – HM-16

//Vilë e lëvizshme – HM-16
Vilë e lëvizshme – HM-162018-08-07T21:59:19+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

HM-16

Kilometra:

E re

Ngjyra:

Bezhë

Dhoma:

Dy dhoma ( 2 )

Gjatësia:

9,10 m

Gjerësia:

3,30 m

Lartësia:

3,40 m

Sipërfaqe:

30,00 ㎡

Pesha Bruto:

9 000 kg

Cilësi të Veçanta

 • Vendosje në akse të rregullta.
 • Lëvizje në rrugën automobilistike në bazë të standardeve.
 • Shputa antidridhëse.

Përshkrimi

 • Komplant alumini me dopio xhame, me mekanizëm.
 • Pajisje hidro-sanitare.
 • Kuzhinë me aspirator ajri.
 • Dollap në dhomë.
 • Instalim i plotë hidraulik dhe elektrik.
 • Vende të gatshme për instalimin e fotovoltaikëve.
 • Gati për dorëzim tek përdoruesi.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content