Kantina të rimorkiuara: Oval – OVL-02

//Oval – OVL-02
Oval – OVL-022024-01-22T20:51:02+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

OVL-02

Përmasa:

E madhe ( L )

Faqe:

Një faqe ( 1 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E zezë

Gjatësia:

4,60 m

Gjerësia:

2,25 m

Lartësia:

3,10 m

Sipërfaqe:

11,04 ㎡

Pesha Bruto:

2 700 kg

Cilësi të Veçanta

  • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
  • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
  • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

  • Autonomi uji 60 litrash.
  • Dollap prodhimi.
  • Përfshihen certifikatat e domosdoshme, si dhe shënime lidhjeje -tërheqje të Drejtorisë së Komunikacionit.
  • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
  • Miratim i tipit të konstruksioneve.
  • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
  • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content