Kantina të rimorkiuara: Oval – OVM-01

//Oval – OVM-01
Oval – OVM-012019-11-10T18:30:56+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

OVM-01

Përmasa:

E mesme ( M )

Faqe:

Një faqe ( 1 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E gjelbër

Gjatësia:

3,70 m

Gjerësia:

2,25 m

Lartësia:

2,75 m

Sipërfaqe:

8,32 ㎡

Pesha Bruto:

1 800 kg

Cilësi të Veçanta

  • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
  • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
  • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

  • Autonomi uji 60 litrash.
  • Dollap prodhimi.
  • Përfshihen certifikatat e domosdoshme, si dhe shënime lidhjeje -tërheqje të Drejtorisë së Komunikacionit.
  • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
  • Miratim i tipit të konstruksioneve.
  • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
  • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content