Kantina të rimorkiuara: Oval – OVM-02

//Oval – OVM-02
Oval – OVM-022020-10-28T11:00:10+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

OVM-02

Përmasa:

E mesme ( M )

Faqe:

Dy faqe ( 2 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E bardhë

Gjatësia:

3,70 m

Gjerësia:

2,25 m

Lartësia:

2,75 m

Sipërfaqe:

8,32 ㎡

Pesha Bruto:

2 700 kg

Cilësi të Veçanta

  • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
  • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
  • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

  • Autonomi uji 60 litrash.
  • Dollap prodhimi.
  • Përfshihen certifikatat e domosdoshme, si dhe shënime lidhjeje -tërheqje të Drejtorisë së Komunikacionit.
  • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
  • Miratim i tipit të konstruksioneve.
  • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
  • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content