Kantina të rimorkiuara: Oval – OVXL-01

//Oval – OVXL-01
Oval – OVXL-012023-03-14T19:00:33+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

OVXL-01

Përmasa:

Shumë e Madhe ( XL )

Faqe:

Një faqe ( 1 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E re

Gjatësia:

5,20 m

Gjerësia:

2,40 m

Lartësia:

3,30 m

Sipërfaqe:

12,48 ㎡

Pesha Bruto:

3 500 kg

Cilësi të Veçanta

  • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
  • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
  • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

  • Autonomi uji 60 litrash.
  • Dollap prodhimi.
  • Përfshihen certifikatat e domosdoshme, si dhe shënime lidhjeje -tërheqje të Drejtorisë së Komunikacionit.
  • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
  • Miratim i tipit të konstruksioneve.
  • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
  • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content