Kantina të rimorkiuara: Kantinë e rimorkiuar – TTL-30

//Kantinë e rimorkiuar – TTL-30
Kantinë e rimorkiuar – TTL-302019-09-17T20:56:03+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

TTL-30

Përmasa:

E madhe ( L )

Faqe:

Dy faqe ( 2 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E bardhë

Gjatësia:

4,60 m

Gjerësia:

2,40 m

Lartësia:

3,20 m

Sipërfaqe:

11,04 ㎡

Pesha Bruto:

2 700 kg

Cilësi të Veçanta

  • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
  • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
  • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

  • Mjedise të shumta deposh sipas dëshirave të klientit.
  • Shërbim i menjëhershëm i klientëve pa “pengesa” gjatë dorëzimit të produkteve.
  • Mure dhe dysheme të padepërtueshme nga uji.
  • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
  • Miratim i tipit të konstruksioneve.
  • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
  • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content