Kantina të rimorkiuara: Kantinë e rimorkiuar – TXL-11

//Kantinë e rimorkiuar – TXL-11
Kantinë e rimorkiuar – TXL-112022-07-27T12:45:23+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

TXL-11

Përmasa:

Shumë e Madhe ( XL )

Faqe:

Tre faqe ( 3 )

Kilometra:

E re

Ngjyra:

E bardhë

Gjatësia:

5,20 m

Gjerësia:

2,25 m

Lartësia:

3,30 m

Sipërfaqe:

11,70 ㎡

Pesha Bruto:

2 700 kg

Cilësi të Veçanta

 • 2 akse me frena, frena dore dhe shufër kthimi.
 • Konstruksion hekuri i galvanizuar arme me trekëndëshin e tërheqjes të heqshëm.
 • Këmbë mbështetëse të galvanizuara të regjistrueshme.

Përshkrimi

 • Frigorifer-banak për ruajtje.
 • Banak INOX me dollapë.
 • Autonomi uji 60 litrash.
 • Laviturë e dyfishtë me autonomi uji.
 • Tavolinë për kasë fiskale.
 • Balon INOX.
 • Instalim i plotë elektrik dhe hidraulik si dhe instalime gazi.
 • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
 • Miratim i tipit të konstruksioneve.
 • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content