Kantinë e vetëlëvizshme – CL-23

//Kantinë e vetëlëvizshme – CL-23
Kantinë e vetëlëvizshme – CL-232018-08-03T20:30:09+00:00

Project Description

Detaje

Kodi:

CL-23

Përmasa:

E madhe ( L )

Marka:

Mercedes-Benz

Modeli:

Sprinter 511D

Kilometra:

156 384 km

Kubikë:

2 148 cc

Kuaj Fuqi:

110 bhp

Viti:

2008

Ngjyra:

E bardhë

Karburant:

Naftë

Gjatësia:

4,40 m

Gjerësia:

2,30 m

Lartësia:

3,85 m

Sipërfaqe:

10,12 ㎡

Pesha Bruto:

3 500 kg

Cilësi të Veçanta

 • Ajër i kondicionuar (A/C).
 • Sistem alarmi.
 • Kalorifer.
 • ABS.
 • Dryn elektrik.
 • Timon hidraulik.
 • Librezë Service.
 • Numra të huaja.
 • I pakaramboluar.
 • E ngritur.

Përshkrimi

 • Ndriçim LED me tre pulte komandimi sipas dëshirave tuaja.
 • 4 kamera me mundësi regjistrimi me memorie 2 Terra.
 • Sistem alarmi, 24 orë, monitorim nga telefoni celular.
 • iPad për lëshimin e faturave me sirtar automatik për arkëtimin e parave.
 • Frigorifer ngrirje dhe ruajtje 479 litërsh 0ο deri në 10ο Celsius me njësi ngrirjeje jashtë kantinës.
 • Pajisje INOX profesionale me propan.
 • Sipas standardeve të shërbimit sanitar.
 • Miratim i tipit të konstruksioneve.
 • Rregullim i dokumenteve deri në lëshimin e licencës.
 • Çdo dëshirë e juaja pranohet.

Skip to content